Το Θεαγένειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με το διοικητή Άρη Μουσιώνη, τον πρόεδρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη, με εργαζόμενους με γυναίκες μετανάστριες και Ρομά, οι οποίες είχαν έρθει στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ χαιρέτησε ασθενείς και συνοδούς.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Παπανδρέου δήλωσε είπε ότι σε τέτοιες περιόδους κρίσης χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι εθελοντικές ομάδες και συνεχάρη τους εκπροσώπους της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Είχαμε κατακερματίσει την κοινωνία μας και είχαμε δημιουργήσει μια κοινωνία ατομικισμού σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να χάσουμε ακριβώς αυτή την ανθρωπιά μας», είπε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από