ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Με έγγραφό της η ΟΥΕΦΑ ενηµέρωσε την ΕΠΟ ότι οι Τάσος Κάκος και Γιώργος Δαλούκας ορίστηκαν σε αγώνες για τη φάση των οµίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Σπάρτα Πράγας – Παλέρµο (16/9) µε βοηθούς τους Μποζατζίδη, Μπαλτά, τέταρτο διαιτητή τον Τ. Σιδηρόπουλο και επιπρόσθετους βοηθούς τούς Κουκουλάκη, Σπάθα και ο δεύτερος την αναµέτρηση Ζάλτσµπουργκ – Μάντσεστερ Σίτι (16/9) µε βοηθούς τους Βασιλειάδη – Σαραϊδάρη, τέταρτο διαιτητή τον Απ. Αµπάρκιολη και επιπρόσθετους βοηθούς τους Καλόπουλο – Παµπορίδη.

ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ

Ο Μπενάρντ Κουµορτζί επέστρεψε από την Γκάνα όπου είχε υποχρεώσεις µε την εθνική οµάδα της χώρας του και έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου για το κυριακάτικο παιχνίδι µε την Ξάνθη. Στην προπόνηση δεν πήραν µέρος ο Ριέρα και ο Βαζ Τε που γυµνάστηκαν µόνοι τους, αφού ο Μίκαελ Στόρε θέλησε να τους αποφορτίσει από το εντατικό πρόγραµµα που ακολούθησαν και οι δύο τις τελευταίες µέρες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τον Τάτο θα αγωνιστεί ο Ατρόµητος κόντρα στον Ηρακλή, ενώ αντίθετα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη θα είναι ο Αποστολόπουλος που ξεπέρασε την ίωση. Παράλληλα χθες πήραν µέρος στην προπόνηση οι διεθνείς Μιχαηλίδης και Αθανασίου που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους µε τις εθνικές οµάδες.

Σήµερα το µεσηµέρι θα γίνει η επίσηµη παρουσίαση των νέων µεταγραφικών αποκτηµάτων Ανρί Καµαρά και Σαµπού Μασάµπα.