ΑΣΤΕΡΑΣ

Χαµόγελα χθες στον Αστέρα Τρίπολης καθώς το ιατρικό επιτελείο και ο Βαγγέλης Βλάχος είδαν µε ικανοποίηση τον Σεµπάστιαν Καρέρα να ανεβάζει ρυθµούς και να ακολουθεί το πρόγραµµα προπόνησης των υπόλοιπων συµπαικτών του. Κάτι που σηµαίνει ότι ο Αργεντινός θα µπορέσει να ενισχύσει την οµάδα του στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Ατυχος στάθηκε ο νεοαποκτηθείς αµυντικός της Κέρκυρας, Χαρίδηµος Μίχος, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για τον τραυµατισµό του στην προπόνηση του Σαββάτου, έδειξαν κάταγµα κοπώσεως στο µετατάρσιο του αριστερού ποδιού.

Αυτό σηµαίνει ότι ο Μίχος θα µείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο µήνες και χρειάζεται απόλυτη ξεκούραση για τις επόµενες είκοσι µέρες.

ΞΑΝΘΗ

Επέστρεψε χθες το πρωί στην Ξάνθη ο Κρίστοφερ Κατόνγκο που αγωνίστηκε µε τη φανέλα της Ζάµπιας στη µεγάλη της νίκη µε 4-0 επί των Κοµόρων Νήσων. Ο διεθνής παίκτης δεν πήρε µέρος στην πρωινή προπόνηση λόγω κούρασης από το πολύωρο ταξίδι του, όπως και οι Γκσπούρνινγκ, Στρµπα και Αλτιπαρµακόφσκι που απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων µε τις εθνικές τους οµάδες.