Εφτασε και στην Ελλάδα η απαγόρευση της βουβουζέλας που επιβάλλει η UEFA για όλους τους αγώνες στις διοργανώσεις της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, απαγορεύεται η είσοδος θεατή με βουβουζέλα στο αυριανό ματς της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Γεωργίας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 την Παρασκευή 03/09/2010 και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

-Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Επίσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η UEFA απέστειλε εγκύκλιο στις ομοσπονδίες-μέλη της και απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας σε όλες τις διοργανώσεις δικής της ευθύνης. Συνεπώς, στις θύρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κανενός φιλάθλου με βουβουζέλα.

-Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

Την ημέρα του αγώνα (03/09/2010) η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 20 και 30 ευρώ, θα γίνεται από:

-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

-Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 14:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από