Επιβαρυντική είναι η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Γιώργου Μπίκα για τον Ηλία Σπάθα του συνδέσμου Πειραιά, που «σφύριξε» το ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ, καθώς του καταλογίζει πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εφαρμογή των κανονισμών, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν η ΚΕΔ να τον αφήσει εκτός ορισμών για 2-3 αγωνιστικές. Σε δυσκολότερη θέση βρίσκεται ο Μιχάλης Τσινιάρης από τον σύνδεσμο Αθήνας, ο οποίος ήταν στον αγώνα Λεβαδειακός- SΚΟDΑ Ξάνθη.

Ο παρατηρητής διαιτησίας Μανώλης Παπατριανταφύλλου από το Κιλκίς τον έχει βαθμολογήσει με μικρό βαθμό σε ό,τι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο και την εφαρμογή κανονισμών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αποφύγει την τιμωρία του.

●●● Ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την Καβάλα που θα αρχίσει στις 5 μ.μ. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Γκάγκας από τον σύνδεσμο Λάρισας και ο Πέτρος Τρύφων από τη Δράμα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία.