Ο ύτε με το δεξί ούτε με το… αριστερό μπήκαν στο 2010 ΠΑΣ Γιάννινα και Skoda. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα μπροστά (0-0) και δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα, απογοητεύοντας 4.500

θεατές, οι οποίοι αποδοκίμασαν στο τέλος τους γηπεδούχους, ζητώντας ταυτόχρονα από τη διοίκηση να κάνει μεταγραφές.

Άθλιο θέαμα λοιπόν σε έναν επίσης άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Ελάχιστες οι φάσεις και ακόμη πιο λίγες οι ευκαιρίες.

Μόλις δύο για τον ΠΑΣ με τον Ντάσιο (προς το τέλος της συνάντησης) και μία ευκαιρία για την Ξάνθη, όταν ο Φαμπιανέσι εκτέλεσε φάουλ και ο Ελευθερόπουλος… πέταξε για να αποκρούσει την μπάλα. Η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων είναι τραγική, ο ΠΑΣ και η Skoda πρέπει να τα δώσουν όλα εάν θέλουν να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο προπονητές παραδέχτηκαν στο τέλος ότι όντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά επειδή απομένουν 14 αγώνες όλα μπορεί να συμβούν.

Οι Γιαννιώτες φίλαθλοι αποθέωσαν τον Λουτσιάνο και γιουχάισαν άγρια τον Κασναφέρη. Ο μεν Λουτσιάνο άφησε μόνο φίλους στην πόλη των Ιωαννίνων (ο παίκτης ανταπέδωσε τα χειροκροτήματα χαιρετώντας τον κόσμο), ο δε Κασναφέρης – απ΄ ό,τι φάνηκε- δεν είναι καθόλου συμπαθής στους Ηπειρώτες φιλάθλους.

Με λίγα λόγια η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα, αφού όπως γράψαμε πάρα πάνω οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν με το σταγονόμετρο. Όσο πιο γρήγορα ξεχάσουν οι φίλαθλοι αυτό το ματς τόσο το καλύτερο.

Διότι αυτό που είδαμε χθες στα Γιάννινα δεν ήταν μπάλα…

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γεωργούλης (ΠΑΣ): «Οι παίκτες μου προσπάθησαν αλλά σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαν να αγωνιστούν καλύτερα. Η Ξάνθη έπαιξε παιχνίδι σκοπιμότητας. Είχαμε δύο ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Θέλω έναν παίκτη σαν τον Σίσιτς αλλά να παίζει από την άλλη πλευρά».

Μαντζουράκης (Ξάνθη): «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έγινε σε ακατάλληλο χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή.

Στην επανάληψη ισορροπήσαμε. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Όσον αφορά την παραμονή, ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί. Χρειάζεται πάντως μεγάλη προσπάθεια».