ΗΓερμανία, η χώρα του Μπετόβεν και του Γκαίτε, ανέδειξε ύστερα από ψηφοφορία τον πιο ταλαντούχο περφόρμερ της. Και ο νικητής είναι μια σκυλίτσα που λέγεται Πρίμα Ντόνα. Πρόκειται για ένα Τζακ Ράσελ τεριέ, που εντυπωσίασε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Γερμανία έχεις ταλέντο» κυνηγώντας την ουρά της, περπατώντας στα πίσω πόδια της και πηδώντας μέσα από ένα στεφάνι. Όταν ο ιδιοκτήτης της Ίβο Αντόνι άρχισε να κάνει κινήσεις γιόγκα, η Πρίμα Ντόνα πήδηξε πάνω του.

Από τα εννιά εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή, οι μισοί ψήφισαν την ταλαντούχα σκυλίτσα.

Μεταξύ των αντιπάλων της ήταν διάφοροι χαριτωμένοι δεκάχρονοι, ένας ειδικός στα πυροτεχνήματα, ακροβάτες και ένας 40χρονος διοπτροφόρος με φωνή τενόρου.

Τα σκυλιά ήταν ανέκαθεν δημοφιλή στη Γερμανία και συνόδευαν πάντα τους πολιτικούς, από τον Βίσμαρκ μέχρι τον Χίτλερ. Η Άνγκελα Μέρκελ, που την είχε δαγκώσει ένα σκυλί όταν ήταν παιδί, είναι η πρώτη μη φιλόζωη πολιτικός που ανέλαβε την εξουσία. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη ότι ένα σκυλί που στέκεται στα πίσω πόδια του θα ήταν φαβορί σε έναν εθνικό διαγωνισμό ταλέντων. Η Πρίμα Ντόνα έδωσε μια επιπλέον απόδειξη της ευφυΐας της σπεύδοντας να αποχωρήσει από την αίθουσα μόλις ανακηρύχθηκε νικήτρια.