Ο Ζίκο θεωρεί το αυριανό ματς με την Αλκμααρ στην Ολλανδία (21.45, MEGA), ως άλλη μιά ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τσάμπιονς λιγκ.

«Είναι άλλη μία ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Έχουμε χάσει δύο ματς εκτός έδρας και είναι σημαντικό το παιχνίδι της Τρίτης. Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο που όλες οι ομάδες έχουν ευκαιρία να περάσουν. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτό το γήπεδο και ξέρω ότι είναι μία καλή ομάδα. Μου έχει λείψει το συναίσθημα του να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι», είπε ο Ζίκο.

Οτεχνικός του Ολυμπιακού, ρωτήθηκε για τη δύσκολη εβδομάδα που περιμένει την ομάδα, με τα ματς με Αλκμααρ και Παναθηναικό: «Δεν θέλω να μιλήσω υποθετικά. Μία ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα με την Αλκμααρ. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα περάσουμε πρώτοι. Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα αυτό. Όμως, το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Τι χρειάζεται να κάνει αύριο ο Ολυμπιακός, συγκρκτικά με τον αγώνα στη Λιεγη: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Με την Σταντάρ παίξαμε καλά και δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας προέκυψαν. Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος της άμυνας και στην συνέχεια ενώ πιέζαμε, δεχθήκαμε άλλο ένα στην κόντρα».