Άκαρπες κατέληξαν οι συζητήσεις της Ανκαραγκουτσού με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία. Προτού κλείσει το θέμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» δημιουργούσε αποστάσεις, αν και Τούρκος ατζέντης, μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης παρουσίασε νέα στοιχεία. Ο Μοχάμεντ Χαμίντ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις πως εκπροσωπεί την τουρκική ομάδα στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Τόνισε ότι η τουρκική ομάδα έκανε συγκεκριμένη πρόταση για τον Ουρουγουανό μέσο και ανέμενε χθες την απάντηση. «Δεν πρόκειται, όμως, να μπούμε στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Η πρόταση που κάναμε είναι τελική», τόνισε, μεταξύ άλλων. Τη δική του απάντηση στο θέμα πήρε ο ΠΑΟΚ από την ανεπίσημη σφυγμομέτρηση που έκανε στις τάξεις των οπαδών. Προέκυψε ότι η πώληση του δημοφιλούς Ουρουγουανού θα προκαλούσε τριβές. Έτσι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση δεξιού μπακ, χωρίς να αντλήσει ευρώ από πώληση παίκτη.

Στον αγωνιστικό τομέα το ενδιαφέρον στρέφεται στο αποψινό (9.45

μ.μ.) φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη. Πόλος έλξης είναι η πρώτη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντος από τον Άρη, Βίκτορ Βιτόλο. Είτε στη βασική ενδεκάδα είτε ως αλλαγή, ο Ισπανός μέσος θα χρειαστεί χρόνο για να αρχίσει να εγκλιματίζεται.

Απόντες από το φιλικό είναι οι διεθνείς Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου, ενώ ανέτοιμος είναι ο τραυματίας, Μουσλίσμοβιτς.

Συνεπώς ο Φερνάντο Σάντος δεν κάνει γενική δοκιμή για το πρώτο ματς κόντρα στη Χέρενφεν. Θα βγάλει, όμως, επί μέρους συμπεράσματα για θέσεις, όπου χρειάζονται βελτιωτικές κινήσεις.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ξαναβάλει τον Μπιζέρα στη θέση του δεξιού μπακ και να ελέγξει το δίδυμο Τσιρίλο-Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Λεπτά συμμετοχής θα πάρει και ο Βιερίνια.

Στο μεταξύ, αρνητική απάντηση πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο σε αίτημα για εισιτήρια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.