ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

Τα 100 χρόνια της γιόρτασε η Χόνβεντ σε φιλικό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αποτέλεσμα; 2-2! Με τους «πράσινους» να προηγούνται στο σκορ, να αφήνουν καλές εντυπώσεις για ένα ημίχρονο, αλλά τελικά να αρκούνται στην ισοπαλία.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟ του Τεν Κάτε αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του. Καλή απόδοση είχε ο Λέτο και ο Αργεντίνος έδειξε πως σταδιακά προσαρμόζεται στην Παιανία και θα αποτελέσει ένα όπλο στην αριστερή πλευρά της ομάδας.

Στο 25′ ο Λέτο είχε δοκάρι και την ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Σιμάο στο 40′. Η συνέχεια, ωστόσο, και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ήταν εντυπωσιακή!

Στο 41′ ο Λέτο χτύπησε φάουλ και ο Γκάμπριελ με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1. Ο ΠΑΟ προηγήθηκε με 0-2 στο 43′ ύστερα από προσπάθεια του Λέτο και ο Μάτσοκ στην εκπνοή του ημιχρόνου (45′ ) μείωσε το σκορ. Το τελικό 2-2 έγινε στο 68′ ύστερα από σουτ του Μάτσοκ και κόντρα της μπάλλας στον Καντέ.

Χόνβεντ: Τοτ, Πάτσβα, Ντεμπρετσένι, Μπότις, Χαντού, Μπένζαμιν, Χόρβας, Σολνάι, Μάτσκο, Πριτς, Αμπραχαμ.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μουν (86′ Μελίσσης), Καντέ( 80′ Σαριέγκι), Μπίαρσμιρ, Σπυρόπουλος(58′ Δάρλας), Μαχλελής, Σιμάο, Γκάμπριελ(46′ Χριστοδουλόπουλος), Νίνης(86′ Ρουκάβινα), Λέτο, Πετρόπουλος.