Φθηνά τη γλίτωσε ο Αρνάλντο Εντίνιο, καθώς μετά την απολογία του στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Νίκο Θανόπουλο, του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ για το πειθαρχικό παράπτωμά του εις βάρος του Ντούσαν Μπάγιεβιτς την περασμένη Πέμπτη. Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και εμφανώς μετανιωμένος ζήτησε συγγνώμη, αφού παραδέχτηκε το λάθος του.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν κάνουν καλό ούτε στην ομάδα ούτε σε σένα. Η ΑΕΚ σε χρειάζεται, αλλά πρέπει να εκτελείς πιστά τις εντολές του προπονητή σου, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες σου και σε υπολογίζει», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΑΕΚ προς τον Εντίνιο, ο οποίος δεν θέλησε να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, γι΄ αυτό περιορίστηκε στο πρόστιμο των 2.500 ευρώ. Ο 26χρονος επιθετικός αναγνώρισε το λάθος του και στην απολογία του στον κ. Θανόπουλο είπε ότι «… πράγματι δεν λειτούργησα σωστά, αν και πιστεύω ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχω αδικηθεί». Παράλληλα ο Εντίνιο τόνισε στον πρόεδρο της ΑΕΚ ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ενώ η σκέψη του είναι μόνο στην ΑΕΚ και όχι στο ενδεχόμενο να προκύψουν κάποιες προτάσεις για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ υπογράμμισε ότι «… αυτό που θέλω είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να πάρουμε τη δεύτερη θέση έχοντας σημαντική συμβολή σε αυτούς τους δύο στόχους». Στο μεταξύ για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Ρουμάνος αριστερός μεσοεπιθετικός Ίλιε Ιορντάτσε προπονήθηκε στους Θρακομακεδόνες κάτω από τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει εκφραστεί κολακευτικά για τον Ρουμάνο, αλλά θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες προκειμένου να ιεραρχηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι, ώστε να διαπιστωθεί αν η Ένωση θα του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα του και θα περιμένει ειδοποίηση από την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επίσης, ο Θοδωρής Τριποτσέρης που έληξε η συνεργασία του με τον Λεβαδειακό, σε δηλώσεις του στον Sport FΜ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ΑΕΚ είπε: «Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αποτελεί τιμή μου να ενδιαφέρονται για μένα ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσω. Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

●●● Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Σωτήρης Κυργιάκος και πλέον εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Επίσης, το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γεωργέας, ενώ πρόγραμμα φυσικοθεραπείας ακολούθησε ο Ράφικ Τζιμπούρ για τον οποίο οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι στις Μαΐου έχουν αυξηθεί. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί και μετά το τέλος της, οι παίκτες θα πάρουν τετραήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στους Θρακομακεδόνες την Τρίτη.

●●● Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και η οποία θα μεταδοθεί μεθαύριο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, όπου παραδέχτηκε ότι τα αποδυτήρια δεν είναι έτσι όπως τα θέλει, ενώ τόνισε ότι ώς το τέλος της περιόδου δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα για να αλλάξει την κατάσταση. Παράλληλα επεσήμανε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΙΟΡΝΤΑΤΣΕ

Θα πρέπει να ιεραρχηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι, ώστε να διαπιστωθεί αν θα του προστεθεί συμβόλαιο.

Πάντως και στη χθεσινή προπόνηση ικανοποίησε