ΣΕΡΡΕΣ. Του ανταποκριτή μας

H παρουσία του Ούγκο Μπρος «μεταμόρφωσε» τον Πανσερραϊκό, ο οποίος αδικείται από την ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Τόσο ο Βέλγος τεχνικός όσο και οι παίκτες του νίκησαν κατά… κράτος τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που άφησαν μόνο δύο βαθμούς στις Σέρρες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Με πολλά κενά στην άμυνα, που μέχρι τώρα αποτελούσε το ατού της ομάδας. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής ήταν ανίκανοι να δημιουργήσουν παιχνίδι και φυσικά να βγάλουν με αξιώσεις τον ΠΑΟΚ στην επίθεση. Και, τέλος, η επίθεση ήταν άσφαιρη.

Στον αντίποδα, ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλά οργανωμένος στην άμυνα και στα χαφ. Οι δύο αυτές γραμμές λειτούργησαν υποδειγματικά με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπρος να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ και να πάρουν την πολύτιμη γι΄ αυτούς νίκη, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Αναστασάκος στο 7΄ και ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης στο 55΄ ήταν οι σκόρερ του αγώνα.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς δεν ήμασταν καλοί. Αυτό οφείλεται τόσο σ΄ εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό, ο οποίος τα έδωσε όλα. Είμαι πολύ παραξενεμένος γιατί έγινε αυτό. Δεν θέλω να πω κάποια πράγματα εν θερμώ», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε: «Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με ψυχραιμία και ηρεμία και να δούμε τι δεν πήγε τόσο καλά. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ούτε μπήκαμε με αλαζονεία. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο και το είχαμε πει με τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της εβδομάδας. Όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά».

Ο Ούγκο Μπρος από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαι ένας ευχαριστημένος προπονητής και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δικαιούμασταν ακόμα και τη νίκη. Πιέσαμε πολύ τον ΠΑΟΚ, δημιουργήσαμε πολλές και καλές ευκαιρίες, τις οποίες αν αξιοποιούσαμε θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μια νίκη με σκορ 3-1 ή 4-1. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ είδα μόνο το γκολ και ένα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, τότε αισιοδοξώ ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Πανσερραϊκό».