Στη διαδικασία των πέναλτι η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση τελείωσαν 0-0 σ΄ ένα παιχνίδι που η ποιότητά του δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, καθώς μόλις δύο ήταν οι φάσεις που αξίζουν αναφοράς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από την πλευρά του Λεβαδειακού όταν στο 19΄ ο Αποστολίδης εξουδετέρωσε δύσκολο σουτ του Τζορμπατζάκη και στην επανάληψη για τους γηπεδούχους στο 64΄ όταν δυνατό σουτ του Σμαρτ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας του. Στην παράταση η Κέρκυρα αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μακρυδημήτρης, ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Παρ΄ όλα αυτά, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι καθώς ευστόχησαν οι Κολοτούρος, Τσεμπερίδης, Σίλβα και Γκουστάβο σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχασαν τα δύο πρώτα πέναλτι με Μπούσι και Εμεράν, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης με 4-2.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιαννόπουλου (Αθήνας), που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μουστόγιαννη, Ανδράλα και Ζησόπουλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ:Αποστολίδης, Μακρυδημήτρης, Πελαγίας, Μπουτζίκος, Γκουστάβο, Ρεπερνέ (66΄ Φλαβίνιο), Κολοτούρος, Μουστόγιαννης, Τσάγκαρης (60΄ Τσεμπερίδης), Μποντερόνε (88΄ Σίλβα), Σμαρτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος (16΄ Εμεράν), Ζησόπουλος, Ανδράλας, Τζορμπατζάκης (61΄ Μπούσι), Παρασκευαΐδης, Λεονάρντο (83΄ Γκεοργκίεφ), Μπασαλά, Ντιμπαλά, Τριποτσέρης, Κόλτζος.