ΕΙΝΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ρωσίας, χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα στη ρυθμική γυμναστική, ηθοποιός, πολιτικός του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του απερχόμενου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, η νέα αγαπημένη του. Όπως έγραψε μάλιστα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Μoskovsky Κorrespondent», ο κατά 26 χρόνια μεγαλύτερός της Πούτιν χώρισε πριν από δύο μήνες από τη σύζυγό του Λιουντμίλα και κάνει σχέδια γάμου με την Αλίνα Καμπάεβα, για το καλοκαίρι αφού αποχωρήσει από την προεδρία. Η ίδια εφημερίδα έγραψε πως ο γάμος προγραμματίζεται για τις 15 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη, γενέτειρα του Πούτιν.

Ουδέν σχόλιον

Το Κρεμλίνο πάντως δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τα όσα φημολογούνται στη ρωσική πρωτεύουσα για την ιδιωτική ζωή του προέδρου ενώ αρκετοί από τους επισκέπτες της δημοφιλούς ρωσικής ιστοσελίδας LiveJournal. ru τα χαρακτήρισαν «καθυστερημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα». Η εφημερίδα στο δημοσίευμά της επικαλείται πηγή που συνδέεται με εταιρεία διοργανώσεων τελετών.

Ο ίδιος ο Πούτιν, στις τελευταίες του δηλώσεις αναφορικά με τα σχέδιά του για το μέλλον, δεν αναφέρθηκε καθόλου- όπως το συνηθίζει άλλωστε- στην προσωπική του ζωή. Έσπευσε μόνο να επιβεβαιώσει πως θα γίνει πρωθυπουργός.