O Καμάλ απογείωσε τη Βέροια! Με το γκολ που πέτυχε ο Αφρικανός στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα η Βέροια επικράτησε της Λάρισας με 1-0 και την προσπέρασε στη βαθμολογία! Οι Θεσσαλοί δεν έχασαν μόνο τους βαθμούς αλλά και τρεις παίκτες που αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα. Ρεκόρ αποβολών προέκυψε άλλωστε στο ματς της Βέροιας, αφού ο διαιτητής Κουκουλάκης έδειξε την κόκκινη κάρτα σε τέσσερις ποδοσφαιριστές!

Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και ο Μαντζουράκης για πρώτη φορά έπαιξε με τρεις επιθετικούς (Καμάλ, Μπικόφσκι και Ερέρα) με αποτέλεσμα η Βέροια να είναι απειλητική παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο «εγκέφαλός» της, ο Κριβοκάπιτς, από τη μεσαία γραμμή.

Στο 13΄ ο Καμάλ έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 23΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση αφού υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπακαγιόκο που χτύπησε εκτός φάσης τον Κόλτζο.

Με αριθμητικό μειονέκτημα, η Λάρισα δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και η Βέροια που είχε τον έλεγχο του αγώνα έφτασε τελικά στο γκολ που της έδωσε τη νίκη στο 69΄. Από την πάσα του Πάεζ ο Καμάλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κοτσόλη (1-0).

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν ο… αριθμός των παικτών στο παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν οι Νταμπίζας και Τσιμπλίδης που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα είδε και ο Μπαχράμης που χτύπησε τον Ντε Λάνγκε.

«Η Βέροια ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια» δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης και πρόσθεσε: «Από την αρχή του αγώνα είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ενώ είχαμε και ένα δοκάρι. Η Λάρισα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς αντιπαρατάξαμε το πάθος και την καλή οργάνωση».

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Είναι μεγάλο πρόβλημα η απειθαρχία των παικτών μου. Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή που δείξαμε. Θα μιλήσω με το Δ.Σ. και στο εξής δεν θα παίζει κάποιος που δεν θέλει. Μείναμε με 10 παίκτες, αλλά δεν αλλάξαμε τακτική και η προσπάθειά μας έγινε πολύ πιο δύσκολη. Δεν είναι σωστό να βλέπουν τρεις παίκτες μας την κόκκινη κάρτα».