Σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω του θανάτου του οπαδού της Λάτσιο Γκαμπριέλε Σάντρι από σφαίρα αστυνομικού, οι λατσιάλι νίκησαν 1-0 την Πάρμα με γκολ του Φάμπιο Φιρμάνι στο τελευταίο λεπτό και η ομάδα ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πριν από το παιχνίδι ο φίλος του Σάντρι, Κρίστιαν Ντε Σιλβέστρι απέθεσε μερικά λουλούδια στη θέση που καθόταν συνήθως ο άτυχος φίλαθλος, ενώ οι Ultras εισήλθαν στο Βόρειο Πέταλο του Ολύμπικο με εικοσάλεπτη καθυστέρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τη Μίλαν στη νίκη των ροσονέρι επί της Κάλιαρι με 2-1. Ο Αντρέα Πίρλο αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του αγώνα σημειώνοντας το νικητήριο γκολ με φάουλ στο 86΄. Το «κρυφό όπλο» της Ίντερ, ο Νταβίντ Σουάζο «χτύπησε» ξανά και οι νερατζούρι πήραν τη νίκη στο ματς με την Αταλάντα (2-1), ενώ ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής Κριστιάν Πανούτσι πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ρόμα στο ματς με την Τζένοα (0-1). Τα αποτελέσματα: Κάλιαρι- Μίλαν 1-2, Έμπολι- Τορίνο 0-0, Λάτσιο- Πάρμα 1-0, Λιβόρνο- Σαμπντόρια 3-1, Νάπολι- Κατάνια 2-0, Ρετζίνα- Φιορεντίνα 0-0, Ουντινέζε- Σιένα 2-0, Ίντερ- Αταλάντα 2-1, Τζένοα- Ρόμα 0-1, Γιουβέντους- Παλέρμο 5-0.