Όταν ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς έλεγε πριν από δύο ημέρες ότι θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές του να είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή, κάτι ήξερε. Χθες, προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Άρη στη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Χαλκιάς επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Ελλάδος και ο Κέλεμεν έχει υποστεί διάστρεμμα στο δάκτυλο. Ο Κώστας Χαλκιάς στο παιχνίδι της Εθνικής μας με αντίπαλο την Ουγγαρία, δέχτηκε μια κλωτσιά από αντίπαλο στα πλευρά και χθες υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και υπερηχογράφημα που έδειξαν ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στα πλευρά. Συμπεριλήφθηκε πάντως στην αποστολή για το παιχνίδι της Λιβαδειάς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, ο Κέλεμεν έμεινε εκτός αποστολής και αν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι ο Χαλκιάς, τότε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα πάρει ο Κατατζιοβαλής.

Στις απουσίες που έχει ο Άρης για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό προστίθεται ο Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί και προφυλάσσεται για το παιχνίδι της Πέμπτης για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την Μπόλτον, ενώ απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Τόνι Κάλβο και Νάτσο Γκαρσία. Τη θέση του Ρονάλντο στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να πάρει ο Κουλουχέρης, ενώ ο Σιστόν θα αγωνιστεί στη θέση του Νάτσο Γκαρσία. Τον Τόνι Κάλβο θα αντικαταστήσει ο Χαβίτο.

Την αποστολή των «κίτρινων» για το αυριανό παιχνίδι απαρτίζουν οι: Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Ίβιτς, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Χαβίτο, Θ. Παπαδόπουλος, Πρίττας, Φελίπε, Γκουγκουλιάς, Άντερσον Κόστα.