Μετράει μόλις πέντε ημέρες στον πάγκο του ΟΦΗ, όμως από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι έχει πλάνο και σχέδιο για την ομάδα που ανέλαβε. Ο Γιώργος Παράσχος στη χθεσινή επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΟΦΗ δεσμεύθηκε ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα «… μια πειθαρχημένη ομάδα που θα γνωρίζει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο», ενώ αναλύοντας τον αγωνιστικό προσανατολισμό που θα δώσει στους παίκτες του, έκανε λόγο για μια ομάδα «… που δεν θα παίζει τόσο άναρχα επιθετικά όπως έκανε μέχρι σήμερα και δεν θα πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι με τη λογική να βάλει πέντε γκολ και να δεχθεί τρία». Ο Καστοριανός τεχνικός μίλησε για μια ομάδα «που θα έχει ισορροπία στο παιχνίδι της».

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ διευκρίνισε ότι όλα αυτά που λέει δεν αποτελούν αιχμή για τον προκάτοχό του (Μάουρερ). Ακόμη προανήγγειλε αλλαγές στον οργανωτικό τομέα. Ο Παράσχος εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι θα αλλάξει σύντομα το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

●●●Στον αγωνιστικό τομέα και εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Παράσχο ακούει στο όνομα του Κοσμιν Μπαρκαουάν. Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΟΦΗ έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε στο δακτυλο του ποδιού του και ο προπονητής του σχεδόν απέκλεισε χθες τη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα. Πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Ζντραβκο Πόποβιτς, ο οποίος αναμένεται σήμερα από την Κροατία, καθώς έχει πρόβλημα με τη βίζα του.