Για εκβιαστικές συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, έκαναν λόγο τα μέλη της Σούπερ Λίγκας στη χτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού τους συμβουλίου, που έγινε με αφορμή την απόφαση της ΕΠΑΕ για αναστολή των πρωταθλημάτων Β΄ και Γ΄ Εθνικής. Παράλληλα, η διοργανώτρια επεσήμανε ότι είναι εναντίον αυτών των πρακτικών και κάλεσε εκ νέου τους παράγοντες της ΕΠΑΕ να καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε συζήτηση και για την απειλή της ΕΠΑΕ για κλειστές ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων, κάτι που εφόσον συμβεί θα επιφέρει τεράστια προβλήματα τόσο στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας όσο- κυρίως- και στα συμβόλαια που έχουν οι ΠΑΕ με τα κανάλια και από τα οποία εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος της Καλαμαριάς Ηλίας Δαμήλος, αποκάλυψε πως στην πρόσφατη απόφαση με την οποία τιμωρήθηκε η Βέροια με αποκλεισμό από το κύπελλο με την Πρέβεζα επειδή δεν είχε στο φύλλο αγώνα δύο παίκτες ηλικίας κάτω των 21 χρόνων, μειοψήφισε ο δικαστής που μετέχει στην Πειθαρχική Επιτροπή. Παράλληλα, όμως, ο κανονισμός εφαρμόστηκε εν μέρει στη συγκεκριμένη απόφαση, αφού εκτός του αποκλεισμού από το κύπελλο, προβλέπεται και αφαίρεση τριών βαθμών- κάτι που δεν έγινε.