Το βαρύ πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός έως τα τέλη του χρόνου και οι συνεχόμενες θλάσεις ποδοσφαιριστών απασχόλησαν χθες το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ο Τάκης Λεμονής με τους βοηθούς του Μιχάλη Καβαλιέρη και Χοσέ Σεγκούρα, τους προπονητές φυσικής κατάστασης Νίκο Καρύδα και Αλεχάντρο Κασέρες, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Ράντο και τα μέλη του ιατρικού τιμ με επικεφαλής τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο μετά την προπόνηση είχαν σύσκεψη για τον σχεδιασμό των προπονήσεων έως τη λήξη του α΄ γύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα και βάσει των αιματολογικών εξετάσεων

ΕΠΤΑ!

Σοβαρό θέμα που απασχόλησε τον Τάκη Λεμονή, ήταν οι θλάσεις επτά ποδοσφαιριστών από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου: Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Άντζας, Κωνσταντίνου, Λεντέσμα, Σέζαρ

και των εργομετρικών τεστ θα ακολουθήσουν πιο χαλαρές προπονήσεις. Σοβαρό θέμα που απασχόλησε τον Τάκη Λεμονή, ήταν οι θλάσεις επτά ποδοσφαιριστών από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου: Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Άντζας, Κωνσταντίνου, Λεντέσμα, Σέζαρ.

Η πειραϊκή ομάδα έως τις αρχές του νέου έτους θα έχει 10 συναντήσεις (επτά για το Πρωτάθλημα, δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ, μία για το Κύπελλο):

24/11: Ολυμπιακός- Βέροια, 28/11: ΛάτσιοΟλυμπιακός, 2/12: Ατρόμητος- Ολυμπιακός, 5/12: Διαγόρας- Ολυμπιακός (Κύπελλο), 8/12: Ολυμπιακός- Λεβαδειακός, 11/12: Ολυμπιακός- Βέρντερ, 16/12: Ολυμπιακός- ΑΕΚ, 23/12: Λάρισα- Ολυμπιακός, 29/12: Ολυμπιακός- Ξάνθη, 5/1: Ηρακλής- Ολυμπιακός.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στο μεταξύ ευχάριστα νέα για τον Τάκη Λεμονή όσον αφορά την επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών στο πρόγραμμα της προπόνησης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έτριβε χθες τα χέρια του καθώς οι Κοβάσεβιτς και Λεντέσμα ακολούθησαν χωρίς την παραμικρή ενόχληση το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Λεμονής περιμένει τον Άντζα να μπει αύριο σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο διεθνής αμυντικός έκανε χθες ατομική προπόνηση και υποβλήθηκε σε τεστ.

Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πρόοδο που θα έχει στις προπονήσεις. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός έχει υποστεί αιμάτωμα στη γάμπα και ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Πάντως, ο Ντομί είναι ετοιμοπόλεμος και με την επιστροφή του Άντζα θα λυθεί το… σταυρόλεξο στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Έτσι, τέσσερα πολύτιμα «εργαλεία» στην ενδεκάδα- οι Κοβάσεβιτς, Λεντέσμα, Άντζας, Ντομί- θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή εν όψει των αγώνων με τη Βέροια στο «Καραϊσκάκη» το ερχόμενο Σάββατο και τη Λάτσιο την μεθεπόμενη Τετάρτη στο Ολύμπικο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Στον μεταγγραφικό τομέα σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι περιπτώσεις των Γιάτσεκ Κρζίνοβεκ και Βαλερί Ντομοβτσίσκι. Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται με τη… βαλίτσα στο χέρι και όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης ανάψει το πράσινο φως θα ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 31χρονου Πολωνού διεθνούς μεσοεπιθετικού της Βόλφσμπουργκ. Ο Κρζίνοβεκ και ο μάνατζέρ του έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό με τον γερμανικό σύλλογο. Η Βόλφσμπουργκ παραχωρεί τον Πολωνό αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και ο Ίβιτς κάνει προσπάθειες για να κλείσει τη μεταγραφή στο ποσόν 1-1,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον 21χρονο επιθετικό της Λέφσκι Σόφιας Βαλερί Ντομοβτσίσκι, εφόσον οι Βούλγαροι δεν μειώσουν τις απαιτήσεις τους (έχουν κοστολογήσει τον παίκτη 3 εκατ. ευρώ), ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Για την ενίσχυση της επίθεσης πρώτος στην «ερυθρόλευκη» λίστα βρίσκεται ο Αργεντινός Σέζαρ Ντελγάδο, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Λυών.

●●● Οι Λούα Λούα και Πάντος ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα το χθεσινό φιλικό ματς κατά της φτώχειας στη Μάλαγα, μεταξύ φίλων Ρονάλντο- φίλων Ζιντάν.

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους


Στον πυρετό του κρίσιμου αγώνα με τη Λάτσιο στις 28 του μήνα ζει ο Ολυμπιακός. Χθες οι «ερυθρόλευκοι» προμηθεύτηκαν 5.400 εισιτήρια και τις οδηγίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρώμης για τη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Οι υπεύθυνοι της πειραϊκής εταιρείας έχουν πληροφορηθεί ότι οπαδοί της ομάδας έχουν προμηθευτεί περίπου 600 εισιτήρια σε άλλες θύρες του Ολύμπικο, ανάμεσα σε οπαδούς της Λάτσιο και φοβούνται μήπως αυξηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης και ο διευθυντής ασφαλείας Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβούν μεθαύριο στη Ρώμη, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους υπευθύνους της Λάτσιο και της ιταλικής αστυνομίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ρώμης (Questura di Roma) γνωστοποιεί τα ακόλουθα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Για να φτάσετε πιο άνετα στο Ολυμπιακό Στάδιο έχει οργανωθεί η μεταφορική σας εξυπηρέτηση, που θα είναι διαθέσιμη στη Villa Βorghese- Ρiazzale delle Canstre. Από το σημείο αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία και απευθείας δημόσιες συνδέσεις από τις 17.00. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσχέρεια προκύψει κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Ρώμη, μπορεί να κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές, καλώντας τον αριθμό 113 είτε από κινητό είτε από τους δημόσιους τηλεφωνικούς θαλάμους της πόλης. Για τους Έλληνες φιλάθλους, η είσοδος για τους “Διακεκριμένους Νότια” (Distinti Sud), “Νότια Πλευρά Μόντε Μάριο” (Lato Sud Μonte Μario)“Πρόσβαση Νότια” (Cararabile Sud), αποτελεί τη μοναδική και αποκλειστική είσοδο στο στάδιο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Απαγορεύονται μεταξύ άλλων τα εξής:

●●● Μεταφορά όπλων ή άλλων αντικειμένων με τα οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν επιθέσεις και επίσης κάθε αντικειμένου που ενδεχομένως να προκαλέσει ζημιά.

●●● Μεταφορά καπνογόνων, κάθε είδους εκρηκτικού και πυροτεχνικές κατασκευές.

●●● Μεταφορά οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού ή ναρκωτικής ουσίας.

●●● Εισαγωγή κάθε είδους γυάλινων δοχείων, πλαστικών ή άλλης ύλης.

●●● Ανάρτηση πανό που παροτρύνουν τη βία, τη ρατσιστική διάκριση και την έχθρα μεταξύ των αντίθετων ομάδων φιλάθλων, όπως επίσης και ανάρτηση υλικού που εκπροσωπεί πολιτικά σύμβολα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες αντιδράσεις. ●●● Ρήψη αντικειμένων, αλλοίωση της προσωπικής εμφάνισης με τη χρήση κρανών, κασκόλ, κ.λπ.

●●● Πρόκληση ζημιάς στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ρύπανσης με σπρέι ή μπογιές.