Μέχρι και το Σάββατο ο Πίνι Γκέρσον δεν μπορούσε να συμπληρώσει ομάδα για διπλό στις προπονήσεις, έχοντας στη διάθεσή του μόλις 9 παίκτες για να διαχειριστεί. Από χθες θα μπορούσε να κατεβάσει και… ποδοσφαιρική ομάδα, αφού ήδη ο αριθμός των παικτών ανέβηκε στους 11, εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Πρόκομ στο ΣΕΦ.

Εκτός του Κουίντελ Γούντς, που έχει δικαίωμα στην Ευρωλίγκα, ο Ισραηλινός τεχνικός είδε χθες και τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα να είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το υποχρεωτικό ρεπό της μια εβδομάδας για το αιμάτωμα που είχε στον αγκώνα.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Παρά το +2, το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Χαρίση (επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», κάτι που είχε κάνει και κατά τη θητεία του στην Πάτρα) κρύβει πολλές παγίδες, κάτι που έχει επισημάνει ο «Πίνχας» στους παίκτες του.

Οι Πειραιώτες έχοντας μια σειρά 3 αγώνων στο ΣΕΦ (Πρόκομ, Κολοσσός Ρόδου, Ζαλγκίρις Κάουνας), θέλουν το 3 στα 3 για να μη μείνουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, ιδιαίτερα στην Ευρωλίγκα όπου δεν υπάρχει περιθώριο για εντός έδρας στραβοπάτημα. Καθοριστικό ρόλο, ιδιαίτερα στο αυριανό παιχνίδι, θα παίξει η παρουσία του κόσμου και μάλιστα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να διεκδικήσουν (ανάλογα με την ευστοχία τους) από ένα… κοστούμι μέχρι και ένα ταξίδι σε αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας, όλα αυτά από το τμήμα μάρκετινγκ σε συνδυασμό με τους χορηγούς του συλλόγου.