H ΑΕΚ πέτυχε να στείλει ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας τον Νταμ Εν Ντόι για διακωμώδηση του αθλήματος, όμως η Επιτροπή της Λίγκας «έκλεισε» μάτια και αυτιά στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για επεισόδια στη φυσούνα και τα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Ύστερα λοιπόν από την καταγγελία της ΑΕΚ στη Λίγκα το βράδυ της Δευτέρας, χθες η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (αύριο, 13.30) τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με αφορμή τη φάση με τον Δέλλα, στην οποία ο τελευταίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καλόπουλο. Φάση για την οποία τόσο ο διεθνής αμυντικός όσο και η ΠΑΕ υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε παραβατική συμπεριφορά από την πλευρά του παίκτη της ΑΕΚ. Παράλληλα κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή και η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να υποστηρίξει την καταγγελία της.

Η… ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ

Εντύπωση, και μάλιστα εξαιρετικά αρνητική, προκαλεί πάντως το γεγονός ότι η Πειθαρχική Επιτροπή δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με επεισόδια στη φυσούνα και τα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εριστική συμπεριφορά του Φερέρ απέναντι στον Καραγκούνη και διαπληκτισμό μεταξύ των δύο στην φυσούνα, κατά την αποχώρηση των ομάδων για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Διαμάχη στην οποία εμπλέχθηκαν παίκτες της ΑΕΚ καθώς και ο Βέλιτς. Σε απολογία για αύριο κλήθηκαν:

●●● Ο Αστέρας Τρίπολης για τη συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

●●● Ο Ατρόμητος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Άρη.

●●● Η Βέροια για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στον αγώνα με την Καλαμαριά.

●●● Η Λάρισα για τα συνθήματα των οπαδών της αλλά και τη συμπεριφορά του δηλωθέντα ως διερμηνέα στο φύλλο αγώνα Ν. Λυράκη στον αγώνα με τον Ηρακλή.

●●● Ο ΠΑΟ για τα συνθήματα και τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Και

●●● Ο ΠΑΟΚ για την υβριστική συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Αργοτέλη.