Οι 38 ευκαιρίες για γκολ αποδείχτηκαν… λίγες για τους επιθετικούς της Μπάγερν, για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Φρανκφούρτης (0-0). Αντίθετα, ο Φάνης Γκέκας ήταν πιο αποτελεσματικός, σημειώνοντας τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Λεβερκούζεν στη νίκη με 4-0 επί της Μπίλεφελντ.

Σε άσχημη μέρα βρέθηκαν οι ΤόνιΚλόζε και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το ρεκόρ ευκαιριών που τους παρουσιάστηκε, γεγονός που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της Μπάγερν Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε:

«Είναι ντροπή που δεν νικήσαμε. Αν ο Τόνι είχε σκοράρει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στα πρώτα λεπτά, η τακτική της Φρανκφούρτης θα είχε πάει περίπατο».

Στην ατυχία απέδωσε την ισοπαλία ο προπονητής των Βαυαρών Ότμαρ Χίτζφελντ, αποφεύγοντας να κατονομάσει συγκεκριμένους παίκτες για το ναυάγιο.

Το χειρότερο για την Μπάγερν, όμως, ήταν η τέταρτη σερί νίκη που πέτυχε το Αμβούργο με 2-1 επί της Χέρτα Βερολίνου, με την οποία πλησίασε στους δύο βαθμούς τη βαυαρική ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από δύο γκολ πέτυχαν ο Σεργκέι Μπαρμπάρεζ και Φάνης Γκέκας στη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Μπίλεφελντ. Ο Μπαρμπάρεζ όμως αναδείχτηκε ΜVΡ, αφού εκτός από τα γκολ που πέτυχε, σερβίρισε και τα δύο για τον Γκέκα. Ο Έλληνας στράικερ έφτασε τα έξι γκολ, τη στιγμή που οι πρώτοι σκόρερ Τόνι και Κλόζε έχουν από οκτώ.

Η Βέρντερ Βρέμης νίκησε 1-0 τη Χάνσα Ροστόκ, αυξάνοντας στους επτά τους αγώνες που παραμένει αήττητη, ενώ ταυτόχρονα πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την Μπάγερν.

Ο αγώνας στη Βρέμη στιγματίστηκε ωστόσο από σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί οπαδοί της Χάνσα, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι ειδικά γι΄ αυτό τον σκοπό, όπως παρατήρησε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χάιντζ Γιούργκεν Πους.

Αρχικά οι οπαδοί της Χάνσα κατέστρεψαν ένα βαγόνι του τραμ και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε κατοίκους της Βρέμης, αλλά και αστυνομικούς. Μετά το παιχνίδι συνέχισαν τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί.

Συνελήφθησαν 66 οπαδοί της Χάνσα, πολλοί από τους οποίους είναι γνωστοί χούλιγκαν και διανυκτέρευσαν στα κρατητήρια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νυρεμβέργη- Στουτγάρδη 0-1 (Μάριο Γκόμεζ 25΄). Λεβερκούζεν- Μπίλεφελντ 4-0 (Μπαρμπάρεζ 9΄, 80΄, Γκέκας 29΄, 34΄). Μπάγερν- Φρανκφούρτη 0-0. Αμβούργο- Χέρτα Βερολίνου 2-1 (Γκερέρο 4΄, Ράινχαρντ 80΄- Έμπερτ 59΄). Αννόβερο- Ντόρτμουντ 2-1 (Χούστι 54΄ πεν., Σουλτζ 73΄- Κρίνγκε 79΄). Βέρντερ ΒρέμηςΧάνσα Ροστόκ 1-0 (Αλμέιδα 39΄). Κότμπους- Σάλκε 1-0 (Μπασιλά 46΄). Καρλσρούη- Ντούισμπουργκ 1-0 (Εγκιμαν 29΄). Μπόχουμ- Βόλφσμπουργκ 5-3 (Σέστακ 4΄, 44΄, Μάλτριτζ 20΄ πεν., Φουχς 42΄, Επαλέ 63΄- Σέφερ 49΄, Γκραφίτε 56΄, 73΄).

Μπουντεσλίγκα (σε 12 αγώνες)