Απίστευτο ματς στον Άγιο Θωμά, όπου το Μαρούσι νίκησε τον ΠΑΟΚ 70-57. Οι γηπεδούχοι είχαν εντυπωσιακό πρώτο μέρος, όταν προηγήθηκαν 46-17 στο 19΄ έχοντας 13/16 δίποντα, σε αντίθεση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν 6/25 σουτ!

Στην τρίτη περίοδο όλα άλλαξαν: ο ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Έντμουντ Σόντερς, «απάντησε» με σερί 25-3, μείωσε σε 49-42, με το Μαρούσι να σημειώνει σε αυτό το διάστημα μόλις τρεις πόντους, έχοντας 1/10 σουτ και 6 λάθη!

Τελικά, ένα γρήγορο σερί 7-0 από τους γηπεδούχους έφερε και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (56-42 στο 33΄) και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς.

«Παίξαμε εξαιρετικά στο α΄ μέρος και προειδοποίησα τους παίκτες στα αποδυτήρια πως και κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην τρίτη περίοδο. Σε εκείνο το διάστημα εμφανιστήκαμε αργοί και χαλαροί και φοβηθήκαμε όταν άρχισε να μειώνει ο ΠΑΟΚ», εξήγησε ο Ντάρκο Ρούσο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντγουϊν είπε: «Παράξενο ματς. Παίξαμε πολύ άσχημα στο α΄ μέρος, αλλά είχαμε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο. Δεν έχω δει άλλη φορά τους παίκτες μου να παίζουν έτσι. Παρά την προσπάθεια όμως, χάσαμε με διψήφια διαφορά».