Θρίλερ στην Πάτρα, όπου ο Πανιώνιος νίκησε την Ολυμπιάδα 70-69 με καλάθι που πέτυχε ο Γιάννης Γιαννούλης 40΄΄ πριν από το τέλος. Στο διάστημα που απέμεινε η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε πολύ καλή άμυνα και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ο Μηνάς Γκέκος πήρε σημαντική βοήθεια από τους Γιαννούλη, Σάκοτα και Γεωργαλή. Ο Μακναμάρα δεν ικανοποίησε για άλλη μια φορά και αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Ματίν Κλιβς (30 χρ., 1,80 μ.) ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Κλιβς έχει περάσει από Πίστονς, Ντιτρόιτ, Κινγκς, Καβαλίερς, Σόνικς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ούνιξ Καζάν. «Έχουμε τη διαβεβαίωση του προέδρου πως η ομάδα θα ενισχυθεί» είπε ο Μηνάς Γκέκος μετά το ματς και όπως έγινε γνωστό θα αποκτηθεί και ψηλός.

«Σε τρίτο συνεχόμενο ματς κάναμε αρκετά λάθη και γι΄ αυτό αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη» συμπλήρωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου. «Από αυτό το ματς κρατάμε μόνο τη νίκη».

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε: «Χρειάζεται ανασύνταξη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουμε και νίκες. Τώρα θέλουμε μία νίκη επί της Πλέβεν για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης».