Η ομάδα του Ηρακλή αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στην Αθήνα, αφού η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη σημερινή προπόνηση περιμένει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται και οι τραυματίες της ομάδας προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Τσίνεγκε χθες υποβλήθηκε σε θεραπεία και το τραύμα στο γόνατό του παρουσίασε σημαντική βελτίωση, οπότε δεν αποκλείεται να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Παπαζαχαρίας, που ακολούθησε και εκείνος πρόγραμμα θεραπείας, θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Μπένκο που ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τένοντα και σήμερα θα φανεί αν θα βρίσκεται κι αυτός στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ…

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, ενώ ο Σερβοέλληνας τεχνικός μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες του Ηρακλή εναντίον του Λεβαδειακού και εναντίον του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου έδειχνε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πάγκο της ομάδας, χθες ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης άφησε να εννοηθεί ότι στις σκέψεις του Αντώνη Ρέμου υπάρχει η αντικατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Πρέπει η διοίκηση να πάρει αποφάσεις για να πάει η ομάδα πιο ψηλά» δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό όλοι έβλεπαν ότι υπήρχαν προβλήματα σε συγκεκριμένες γραμμές της ομάδας, δίχως να το βλέπει ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Χθες ο Ηρακλής πλήρωσε την πρώτη δόση και μπήκε στη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο για ποσό χρέους ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ. Η δόση που θα πληρώνει κάθε μήνα η ομάδα του Γηραιού είναι 48.800 ευρώ.