Μπήκε τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, όπως είχαν προαναγγείλει ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του, με το ποσό όμως των 1,9 εκατομμυρίων ευρώ που είναι το μέχρι τώρα βεβαιωμένο χρέος της εταιρείας. Όσον αφορά το υπόλοιπο χρέος προς το Δημόσιο, που φτάνει στο ύψος των 29 εκατομμυρίων ευρώ, θα μπαίνει σταδιακά στη ρύθμιση, μόλις θα αρχίσουν να βεβαιώνονται τα κομμάτια του συνολικού χρέους με τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων στα οποία έχει προσφύγει η ομάδα της Θεσσαλονίκης αμφισβητώντας τα ποσά που φέρεται να χρωστά. Ο ίδιος ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήγε χθες το πρωί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και κατέβαλε το ποσό των 11.400 ευρώ που αφορά την πρώτη από τις 120 δόσεις της ρύθμισης.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει προκειμένου να πετύχουν την απαλοιφή όλων των χρεών του «Δικέφαλου» προς το Δημόσιο.

Ενώ το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Εφορία, το μεσημέρι παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τελειώσει η προπόνηση, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος πήγε στα γήπεδα της Σουρωτής και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης τους περιμένει στο «χωριό της ειρήνης» προκειμένου να τους κάνει το τραπέζι. Ο Ζαγοράκης με την κίνηση αυτή ήθελε να τους ευχαριστήσει για τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και να συμβάλει στη σύσφιγξη των σχέσεων μέσα στην ομάδα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως τα προβλήματα δεν τελειώνουν για τον Φερνάντο Σάντος. Εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, προκύπτει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Κνολ ταλαιπωρείται από μία διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν πήρε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση, όπως άλλωστε και ο Βαγγελής. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στο δίτερμα που διοργάνωσε χθες, δοκίμασε για το κέντρο της άμυνάς του τον Μαλεζά ως παρτενέρ του Μελίσση. Το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε ο Σνάουτσνερ και έτσι το πρόβλημα στα δεξιά της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ ξεπεράστηκε.

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του «Δικεφάλου» ότι μεταβιβάστηκε και το ποσοστό του Θανάση Καδεμλιάδη, ο οποίος κατείχε το 8,9% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.