ΗΡΑΚΛΕΙΟ Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Εργοτέλης, νικώντας 3-0 το Αιγάλεω, το οποίο είχε ήδη υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Σε ένα ματς που δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, οι γηπεδούχοι νίκησαν άνετα απέναντι σε μια ομάδα η οποία είχε αποδεχθεί τη μοίρα της και δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άγευστο, άχρωμο και βαρετό με ελάχιστες φάσεις. Σαν να μη διεξήχθη ποτέ! Στην επανάληψη, τα γκολ του Εργοτέλη… ξύπνησαν και αποζημίωσαν τους λιγοστούς θεατές, που θυσίασαν ένα όμορφο απόγευμα- και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού- για να δουν μπάλα. ●●● Στο 54΄ άρχισε ο χορός των γκολ για τον Εργοτέλη με τον Νατσέφσκι, ο οποίος βρήκε στόχο από κοντά και με πλασέ σημείωσε το 1-0.

●●● Τέσσερα λεπτά αργότερα (58΄) έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Κένεντι, ενώ το σκορ έκλεισε στο 74΄ με πλασέ του Ογκνιένοβιτς από κοντά.

●●● Στο 89΄ το Αιγάλεω έχασε πέναλτι με τον Σκοπελίτη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Με λίγα λόγια έγινε ένα παιχνίδι ασορτί με την πραγματικότητα. Η μία ομάδα είχε σωθεί και έπαιζε για πλάκα, η άλλη είχε υποβιβαστεί και σκεπτόταν πώς θα είναι του χρόνου τα πράγματα στη δεύτερη κατηγορία. Κρίμα για το Αιγάλεω…

Δηλώσεις:

Καραγεωργίου (Εργοτέλης): «Ολοκληρώσαμε μια πολύ καλή χρονιά. Πετύχαμε στους στόχους μας και συγχαίρω τη διοίκηση, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και τους φιλάθλους οι οποίοι δεν μας φόρτωσαν με άγχος. Ελπίζω και πιστεύω τη νέα σεζόν να πάμε ακόμη καλύτερα».

Πούλος (Αιγάλεω): «Θέλω να συγχαρώ τον Εργοτέλη για τη νίκη και την παραμονή στην Α΄ Εθνική. Εμείς, δυστυχώς, θα συνεχίσουμε στη Β΄ κατηγορία. Έχουμε όλοι ευθύνες για τον υποβιβασμό. Παράλληλα έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου είναι η θέση του Αιγάλεω».