Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Γιάννης Γρανίτσας επικοινώνησε χθες το πρωί με τον Αλεξανδρή και του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Ήταν η φυσιολογική κατάληξη με βάση όσα διαδραματίστηκαν στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Ο

ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ

Η φετινή είναι μια από τις χειρότερες χρονιές για την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα

κ. Γρανίτσας είχε ξεκαθαρίσει στον Αλεξανδρή ότι θα κάνει υπομονή έως το ματς με τον Απόλλωνα και το βράδυ του Σαββάτου μετά την ήττα περίμενε την παραίτησή του. Κάτι όμως που δεν έγινε, αντίθετα πληροφορήθηκε την ανακοίνωση των παικτών οι οποίοι δήλωναν πως στήριζαν τον προπονητή τους.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον κ. Γρανίτσα, ο οποίος φρόντισε μάλιστα να το κάνει γνωστό σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις σε κάποια από τα μέλη της ομάδας.

Στον Αλεξανδρή καταλογίζουν τόσο το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όσο και τις επιλογές που έγιναν στην αρχή της χρονιάς και κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Ο Αλεξανδρής πήγε στην απογευματινή προπόνηση και αποχαιρέτησε τους παίκτες, οι οποίοι θα προπονούνται με τον Δημήτρη Πρίφτη μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής. Με τον Σούλη Μαρκόπουλο έχουν γίνει συζητήσεις και ο ίδιος απάντησε πως τον ενδιαφέρει να εργαστεί στην ΑΕΚ.

Επίσης πραγματοποιήθηκε διερευνητική επαφή με τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος προτιμά να μην εργαστεί αυτή την περίοδο.

Ο κ. Γρανίτσας παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το Αll Star πως «η φετινή είναι μια από τις χειρότερες χρονιές για την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα». Η δήλωση έγινε όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει παίκτης της ομάδας του στο Αll Star.

●●● Ο Πανιώνιος θέλει νίκη επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ απόψε στο κλειστό του Ελληνικού (19.00, ΣΠΟΡ+) ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Εurocup.

Για την ίδια διοργάνωση, το Μαρούσι ταξίδεψε στη Μαριούπολη για το (χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον) ματς με την Αζόφμας.

Ο Νεοζηλανδός Ντίκελ χειρουργήθηκε χθες και η διοίκηση αποφάσισε να περιμένει την αποθεραπεία του και να μη φέρει προς το παρόν αντικαταστάτη.