Προβλήματα στην άμυνα της Λανς εντόπισε ο Βίκτορ Μουνιόθ στο ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε στο Φελίξ Μπολάρ. Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος ήθελε να παρακολουθήσει ζωντανά (γιατί DVD έχει αρκετά) την αντίπαλο των «πρασίνων» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, είδε πολλά κενά στη γαλλική άμυνα, αλλά και τους επιθετικούς της να είναι άσφαιροι, παρά το γεγονός ότι η Λανς πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στην ανατροπή! Ο 49χρονος προπονητής ξεχώρισε τον μέσο Σεϊντού Κεϊτά που πέτυχε και δύο γκολ, ενώ το άλλο τέρμα της Λανς σημείωσε ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός από το Μάλι, Κουλιμπάλι, ο οποίος προωθείται συχνά-πυκνά.

Όπως έλεγε ο Μουνιόθ πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν παρατάει το παιχνίδι μέχρι το τέλος, όμως η άμυνά της δεν έχει συνοχή.

●●● Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά γίνεται προσπάθεια για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής μέχρι αύριο, όπου λήγει η προθεσμία. Ο Πολωνός Ματούσιακ πάντως, τον οποίο οι Ιταλοί ανέφεραν ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟ, υπέγραψε στην Παλέρμο, ενώ ο Βάλτερ Μπασέτζιο φέρεται να προτιμά ιταλικό σύλλογο ή να επιστρέψει στην πατρίδα του, το Βέλγιο (Άντερλεχτ).