Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Α.Ε. Λάρισας, η οποία μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με το Αιγάλεω (97-71). Αν συνδυαστεί μάλιστα και η νίκη στο αντίστοιχο ματς του ποδοσφαίρου, οι φίλοι της ομάδας δύσκολα θα ξεχάσουν το προχθεσινό βράδυ. Απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων από την αρχή του αγώνα, παίζοντας με πάθος, δύναμη και παρουσιάζοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ (45% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα).

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Χριστόπουλος είδε προχθές αρκετούς παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Λι, Νάγκλις, Ρομέρο, Παπανικολόπουλος και Μπόλιτς ήταν πρωταγωνιστές σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα τους.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο των γηπεδούχων, τα έξι μόλις λάθη!

«Πήραμε αυτό που θέλαμε και κατά τη διάρκεια της διακοπής θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ώστε να προσαρμοστούν ακόμα περισσότερο τα νέα πρόσωπα της ομάδας», είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο Αιγάλεω υπήρχε απογοήτευση: «Δίκαια νίκησε η ΑΕΛ, αφού εμείς μάλλον ξεχαστήκαμε στον δρόμο! Κάποιοι παίκτες έχουν διαφορετική αντίληψη, αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους Έλληνες που αγωνίζονται απλήρωτοι, ενώ οι ξένοι έχουν ήδη πληρωθεί», είπε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος.