ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο φεύγει, ο Πορτογάλος Ρονάλντο έρχεται; Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν τελικά το τίμημα για την αποδέσμευση του παίκτη να είναι τα έξι εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης και αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τόσο στον επιχειρηματικό στίβο όσο και αγωνιστικά. Η Ρεάλ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στη Μάντσεστερ Γιουν. 50 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου για μεταγραφή παίκτη.

ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΣ

Στις «16» του Κυπέλλου UΕFΑ άνευ αγώνα προκρίθηκε η Τότεναμ μετά τη χθεσινή απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η αντίπαλος της αγγλικής ομάδας στον τρίτο γύρο που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα ήταν η Φέγενορντ, η οποία ωστόσο αποβλήθηκε από τη διοργάνωση για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στον αγώνα με τη Νανσί στα ματς των ομίλων. Αντίπαλος της Τότεναμ στις «16» θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης Πάρμα- Μπράγκα.

Η ΠΑΡΙ

Ανοίγει ξανά στο σαββατιάτικο ματς εναντίον της Σοσό η εξέδρα όπου συγκεντρώνονται οι φανατικοί οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από χθεσινή απόφαση της Αστυνομίας. Η «εξέδρα της Βουλώνης», όπως είναι γνωστή, είχε κλείσει μετά τον θάνατο ενός φανατικού οπαδού της Παρί Σ.Ζ. όταν δέχθηκε πυρά αστυνομικού που προστάτευε οπαδό της Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΙΝΤΕΡ

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ιταλικής ομοσπονδίας κλήθηκαν οι διοικούντες την Ίντερ, για να απαντήσουν στις κατηγορίες περί πλαστογράφησης εγγράφων στη μεταγραφή του τερματοφύλακα Σιμόνε Μπρουνέλι. Συγκεκριμένα ο Μπρουνέλι, που μετακόμισε από τη Μίλαν στην Ίντερ το 2003, υποστηρίζει πως όταν δόθηκε δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών δεν υπέγραψε αυτός τα συμβόλαια, αλλά κάποιος τα πλαστογράφησε. Αν η Ίντερ κριθεί ένοχη, θα της επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.