ΑΡΗΣ

Ο Κίκε Ερνάντεθ άκουσε δυσάρεστα νέα στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό την Κυριακή στην Αθήνα. Εκτός από τον Κολτσίδα, που δεν τον υπολογίζει αφού είναι τιμωρημένος, θα πρέπει να περιμένει προκειμένου να γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του και τους Χαβίτο, Τίνγκα στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Χαβίτο δεν προπονήθηκε χθες λόγω ισχιαλγίας, ενώ ο Τίνγκα ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο.

Ο Κόκε αναδείχθηκε χθες κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει διάκριση ο Ισπανός επιθετικός στη σύντομη καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς εκπλήξεις οι προσκλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Ότο Ρεχάγκελ προς τους ξενιτεμένους διεθνείς για το φιλικό ματς με τη Νότιο Κορέα (6 Φεβρουαρίου, στο Λονδίνο). Την επόμενη εβδομάδα ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει και τα ονόματα των διεθνών από το ελληνικό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αγγλία.

Οι παίκτες που επελέγησαν είναι οι: Γιώργος Σαμαράς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Γιάννης Αμανατίδης, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Τάσος Κάκκος, από τον σύνδεσμο Κέρκυρας, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το παιχνίδι Ηρακλής- ΑΕΚ, ενώ στον αγώνα Παναθηναϊκός- Πανιώνιος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος από τη Θεσσαλονίκη και στο ματς Ολυμπιακός- ΟΦΗ ο Γιάννης Σταυρίδης από την Πιερία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ορίστηκαν οι: Αιγάλεω- Λάρισα: Τεροβίτσας, Ατρόμητος- Κέρκυρα: Κουκουλάκης, SΚΟDΑ Ξάνθη- Καλαμαριά: Καρατζάς, Εργοτέλης- ΠΑΟΚ: Κοντογιαννίδης και ΙωνικόςΆρης: Πολατιάν.