«Μπορώ να αγωνιστώ άμεσα αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου», δήλωσε χθες ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Μίροσλαβ Φιλίπκο που υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες συν ένα χρόνο με τον Ηρακλή. Ο Φιλίπκο είναι 34 χρόνων και αυτό το γεγονός έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους φίλους της ομάδας, αφού είναι σχετικά μεγάλος σε ηλικία. «Πολλοί τερματοφύλακες στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα είναι στην ίδια ηλικία με εμένα και αποδίδουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Δεν πιστεύω ότι η ηλικία αποτελεί πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα», ήταν η απάντησή του στις επιφυλάξεις των φιλάθλων της ομάδας, ενώ αναφερόμενος στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, είπε: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Η παρουσία του στην ομάδα, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα».

Ευχάριστα νέα για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο από την χθεσινή προπόνηση. Οι Πουρσανίδης, Γιάντσης και Ιωαννίδης που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, πήραν μέρος στο πρόγραμμα δίχως να νιώσουν ενοχλήσεις.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη πρόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής να παραχωρήσει τον Ερέρα, χθες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Οικονομίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Χθες λύθηκε και τυπικά, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιο του Αλέκου Αλέκου και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι πλέον ελεύθερος.