Συνεχίζεται το σίριαλ με το «σπίτι της άρσης βαρών» στη Νίκαια και στην ομοσπονδία ελπίζουν ότι θα βρεθεί τελικά η (λογική) χρυσή τομή που θα εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερόμενους. Η 4η πταισματοδίκης Πειραιά, συνεχίζει λοιπόν να καλεί για καταθέσεις (μετά την παραπομπή της υπόθεσης από τον εισαγγελέα) όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με το «στολίδι της Νίκαιας» που παραχωρήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Αντιπροσωπεία της ΕΟΑΒ έχει ήδη καταθέσει σημείωμα και μάλιστα βασίστηκε στο ότι με βάση το νόμο 3324, άρθρο 17 του 2005 προβλέπεται ότι οι ολυμπιακές κατασκευές μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων μπορούν να δοθούν προς χρήση γραφείων, καταστημάτων, ιατρείων χωρίς λοιπές χρήσεις κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν περιοριστικοί όροι που δεν συνάδουν με την παραχώρησή τους για τρίτες χρήσεις, όπως για παράδειγμα έχει γίνει με το πανεπιστήμιο. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ακόμα και από το πανεπιστήμιο υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί μια μέση λύση, αφού οι ανάγκες του περιορίζονται στη χρήση κάποιων αιθουσών και όχι σε όλο το συγκρότημα, συνεπώς μπορεί άνετα να συνυπάρξουν με την άρση βαρών.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ