Με πρωταγωνιστή τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Αιγάλεω (71-65) και είναι πάντα στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα. Με όλα αυτά, ήρθε και το «αντίο» του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, ο οποίος ταξίδεψε χθες στη Μαδρίτη προκειμένου να ενταχθεί στη Ρεάλ. Ο ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την πρόταση της ισπανικής ομάδας και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

«Κανένας προπονητής δεν θέλει να χάνει παίκτες», είπε ο Κώστας Πιλαφίδης. «Ήταν επιθυμία του να φύγει, άλλωστε από την ημέρα που δέχτηκε την πρόταση είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του. Η ομάδα έκανε το καλύτερο που μπορούσε, τώρα θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις».

«Η προσφορά από τη Ρεαλ ήταν μια σπουδαία ευκαιρία και δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε ο Σέκουλιτς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο, πρώτα με πέντε πόντους του Σκεπάνοβιτς (51-46) και στη συνέχεια με τον Πάρκερ. Το σκορ έγινε 58-50 και όλα είχαν κριθεί.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και αυτό το καταφέραμε για τρεις περιόδους», είπε ο προπονητής του Αιγάλεω Θανάσης Σκουρτόπουλος. «Στο τέλος χασαμε λέι-απ και κρίσιμα ριμπάουντ».