Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Βίκτορ Μουνιόθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε με μακρινές μπαλιές και στο δεύτερο πιέσαμε περισσότερο με στρωτό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο 45λεπτο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με πάσες στο κέντρο», είπε αρχικά ο προπονητής των πρασίνων. Για να προσθέσει: «Ήμασταν καλύτεροι από την Ξάνθη. Προσπαθήσαμε, αλλα δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Η Ξάνθη ήταν καλή αμυντικά. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να δώσουμε δύναμη στην επίθεση και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, ο Μουνιόθ είπε: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Σε κάθε αγώνα θα βελτιωνόμαστε».

Ο Σάββας Κωφίδης δήλωσε ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα και τον έναν βαθμό: «Δεν είχαμε την ηρεμία στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε ν΄ απειλήσει με μακρινές μπαλιές. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τη χάναμε με ευκολία και δεν μπορούσαμε να βγούμε στην επίθεση Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, ωστόσο δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα αν σκεφτείτε την ομάδα που είχαμε απέναντί μας».

ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Βαγγέλης Μάντζιος υποστήριξε: «Κάναμε καλό παιχνίδι. Από τα καλύτερα σε μια δύσκολη έδρα. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά συνεχίζουμε. Τα είχαμε όλα. Ευκαιρίες, κυκλοφορία, δεν χαρίσαμε ημίχρονο στον αντίπαλο. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και έμεινε το 0-0». Ο επιθετικός του ΠΑΟ δεν έψαξε για άλλοθι, αλλά αναφέρθηκε και στην κούραση λόγω των συνεχόμενων αΘανάσης γώνων: «Πολλά παιδιά είχαν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους, μέσα σε λίγες ημέρες και αυτό μας επηρέασε. Αρχίζει μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Έπρεπε σήμερα να νικήσουμε και να περιμένουμε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Όπως παίξαμε σήμερα αξίζαμε κάτι καλύτερο».

Ο Μίκαελ Νίλσον, που επέστρεψε μετά την τιμωρία 4 αγωνιστικών, δήλωσε: «Παίξαμε καλά, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Ο ποδοσφαιριστής της SΚΟDΑ Ντενίζ Μπαϊκαρά είπε: «Το σημαντικό για μας είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας δεν ηττηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην αντεπίθεση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».