Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Ρεϊνάλντο Ριβελίνο Ζαντόσο ή αλλιώς Πία, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες, αγωνίστηκε στο εσωτερικό δίτερμα και όχι μόνον έδειξε πανέτοιμος για να αγωνιστεί άμεσα, αλλά πέτυχε και δύο γκολ δείχνοντας ότι έχει επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα. «Έμαθα για τον ΠΑΟΚ μέσα από το Διαδίκτυο και γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με φανατικούς οπαδούς όπως η Κορίνθιανς στην οποία έχω αγωνιστεί. Έμαθα και για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν σημαντική». Όσον αφορά τις περιπέτειες που είχε με τη δικαιοσύνη, στην πατρίδα του Βραζιλία, ο Πία είπε: «Όταν είσαι νέος ενεργείς ως νέος. Τώρα έχω μεγαλώσει, είμαι έμπειρος και δεν είμαι πια παιδί. Το μόνο που θέλω, είναι να παίξω ποδόσφαιρο».

ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

«Έχουμε παίξει δύο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα μέχρι τώρα και τα κερδίσαμε και τα δύο. Αν παίξετε όπως στα δύο προηγούμενα, θα κερδίσουμε και το τρίτο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό», είπε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς μιλώντας χθες το πρωί στους παίκτες του, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση στα γήπεδα της Σουρωτής. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά προβληματίστηκε κιόλας όταν μετά την αντικατάσταση των Ζαγοράκη και Τόργκελε η ομάδα κάθησε ελλείψει του παίκτη ηγέτη που θα έσπρωχνε τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Ο προβληματισμός του έγινε εντονότερος, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι οι Τόργκελε και Ζαγοράκης αντιμετώπισαν προβλήματα ενοχλήσεων τα οποία τον οδήγησαν και στο να τους αντικαταστήσει στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης. Χθες όμως και οι δυο εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΟΚ Γιώργο Οικονομίδη και διαπιστώθηκε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μόνον ο Μελίσ- σης δεν προπονήθηκε χθες, επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, όμως δεν υπάρχει ανησυχία ούτε και για εκείνον, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Το οικονομικό είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια όπως αυτό που πέρασε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και αυτό που έρχεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και να γίνουν πληρωμές. Χθες μάλιστα ένα μέρος από τις εισπράξεις μοιράστηκε στους παίκτες της ομάδας. Με αφορμή την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους, και

ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ

Έχουμε παίξει δύο ντέρμπι στην Τούμπα μέχρι τώρα και τα κερδίσαμε. Αν παίξετε έτσι και με τον Ολυμπιακό, θα τριτώσει το καλό.

τους καλεί να στηρίξουν την ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Σήμερα αναμένεται να λυθεί και το πρόβλημα που προέκυψε με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ στη συνάντηση που θα έχουν οι Βεζυρτζής, Αλεξόπουλος με τον Θανάση Κατσαρή. Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος της ΕΠΟ που έκανε την εκκαθάριση στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είπε ότι έχει εντολή από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να εισπράξει άμεσα το ποσοστό που δικαιούται. Αυτό το γεγονός έκανε έξω φρενών τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που ζήτησαν άμεσα συνάντηση με τον Θανάση Κατσαρή προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.