«Σας υπολογίζω όλους και θα είμαι δίκαιος, αλλά και αυστηρός απέναντί σας. Θα παίζουν πάντα οι κατά την κρίση μου καλύτεροι και αυτοί που θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Χατζηνικολάου προς τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Είχε προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τόνισε: «Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τον Ιωνικό. Θα βάλουμε τις βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηριχθούμε περισσότερο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα έχουν μόνο πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές.

Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να επανέλθουμε αμέσως στη μεγάλη κατηγορία».

Κατά τ΄ άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χθες οι Βουρεξάκης, Ονουάτσι και Νατσούρας, οι οποίοι, όμως, από σήμερα θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι Φανγκουέιρο, Κωλέτσης και Μπαστιανίνι, υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή, έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι τρεις τελευταίοι απ΄ ό,τι φαίνεται δεν προλαβαίνουν το ματς της Κυριακής με την Καλαμαριά, όπως και ο ανέτοιμος Μακόρ, που επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Χθες οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού πληρώθηκαν μισθό και δόσεις συμβολαίου.