ΟΠανιώνιος με τη νίκη επί του Αιγάλεω (84-67) τέλειωσε τον πρώτο γύρο με εννιά νίκες- τέσσερις ήττες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τον τραυματία Χάντσον. Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και σήμερα αναμένεται να εξετασθεί από τον Λάκη Νικολάου. Στον Πανιώνιο, ανησυχούν αφού ίσως δεν αγωνιστεί ούτε στο αυριανό παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ για το Εuro Cup. Παράλληλα, υπήρχε και η κούραση από το ταξίδι στο Ροστόβ.

Ο Ντόιτσιν ήταν ο παίκτης που έπαιξε και για τον…

Χάντσον, ενώ πολύ θετική ήταν και η παρουσία των Ουίνστον και Καυκή.

Αυτοί οι παίκτες βοήθησαν τον Πανιώνιο να κάμψει την αντίσταση του Αιγάλεω, το οποίο ήταν απειλητικό στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ματς. Κι αυτό, αφού Κλαρκ, Σάροβιτς και κατά διαστήματα ο Άντερσον (περιορίστηκε στο β΄ μέρος από τον Ουίνστον) έδιναν λύσεις στην επίθεση.

«Το Αιγάλεω είναι επικίνδυνη ομάδα, αφού μένει κοντά στο σκορ και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσει στο τέλος», σχολίασε ο προπονητής του Πανιωνίου, Λούκα Παβίσεβιτς. «Το σημαντικό για τους παίκτες μου είναι ότι είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους και πάνω απ΄ ολα αυτοσυγκέντρωση».

Ο προπονητής του Αιγάλεω, Θανάσης Σκουρτόπουλος, υποστήριξε: «Μας αποσυντόνισε η απουσία του Χάτσον, αφού είχαμε σχεδιάσει την άμυνα σε αυτόν. Αυτό που θέλαμε ήταν να παλέψουμε και να κριθεί το ματς στην άμυνα. Μας έκαναν ζημιά οι ψηλοί παίκτες του Πανιωνίου».