ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Χαράλαμπος Καρατζάς από τον σύνδεσμο Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ιωνικός- Παναθηναϊκός, ενώ στον αγώνα Ολυμπιακός- Πανιώνιος διαιτητής θα είναι ο Ηρακλής Τσίκινης από τη Μεσσηνία και στο ματς ΑΕΚΟΦΗ ο Μιχάλης Γερμανάκος από την Αθήνα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ορίστηκαν οι: Ηρακλής- ΠΑΟΚ: Φινοκαλιώτης, Κέρκυρα- Άρης: Σκουφίτσας, Ατρόμητος- Λάρισα:

Μαζαράκος, Αιγάλεω- Καλαμαριά: Ζωγράφος και Εργοτέλης- SΚΟDΑ Ξάνθη: Παμπορίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι από χθές ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, στη θέση του Γιώργου Παράσχου που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου στις αρχές της εβδομάδας. Ο 54χρονος Σέρβος προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες, με τελευταίο σταθμό την Καλαμαριά, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε με τον κ. Σπανό, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ποδοσφαιριστής του ημιεπαγγελματικού πρωταθλήματος της Αγγλίας οδηγήθηκε στη φυλακή γιατί έσπασε το σαγόνι αντιπάλου του. Πρόκειται για τον αμυντικό της Μπάροου Τζέιμς Κότεριλ που καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση γιατί γρονθοκόπησε και έσπασε το σαγόνι του επιθετικού της Μπρίστολ Ρόβερς Σον Ριγκ στο περιθώριο αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, τον περασμένο Νοέμβριο.

ΠΑΤΑΤΕΣ…

Πατάτες και πορτοκάλια δέχτηκε στο κεφάλι ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης Νταβίντ Κομπένο στη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τη Ράγιο Βαγιεκάνο από ένοικο σπιτιού το οποίο βρίσκεται δίπλα στο στάδιο της Ράγιο! Όταν ο Κομπένο διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ο τελευταίος του είπε πως δεν μπορεί να επέμβει γιατί οι ιπτάμενες πατάτες προέρχονται έξω από το γήπεδο. Αργότερα ο Κομπένο δήλωσε με νόημα πως γνωρίζει πολύ καλά από πού προέρχονταν τα ιπτάμενα ζαρζαβατικά γιατί έχει περάσει αρκετές από τις ώρες του στο συγκεκριμένο διαμέρισμα…