Το ταξίδι στην Κροατία σκέπτονται στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι με τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ για την Ευρωλίγκα είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής, αλλά η αποστολή αναχωρεί σήμερα προκειμένου να ταλαιπωρηθούν όσο γίνεται λιγότερο οι παίκτες. Και αυτό, γιατί θα πετάξουν για Φρανκφούρτη, στη συνέχεια για Ζάγκρεμπ και από εκεί θα ταξιδέψουν με πούλμαν για το Ντουμπρόβνικ.

Για τον Εθνικό το παιχνίδι με την Παρτιζάν στον Πειραιά είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. «Το θετικό είναι ότι αυτήν τη φορά δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που είχαμε στον αγώνα με την Μπρέσια. Η Παρτιζάν είναι νεανική ομάδα, αλλά έχει όρεξη για διάκριση. Βασικά στοιχεία είναι η καλή άμυνα και ο παίκτης παραπάνω», είπε ο προπονητής του Εθνικού Μάκης Βολτυράκης.

Στο μεταξύ, από σήμερα ρίχνονται στη μάχη και τέσσερις ομάδες γυναικών. Στο Τσάμπιονς Καπ: Η Βουλιαγμένη αγωνίζεται στην πόλη Ντουναϊβάρος της Ουγγαρίας και στο πρώτο ματς αντιμετωπίζει την ολλανδική Ντονκ (20.30).

Η Γλυφάδα είναι στο Νανσί και θα αγωνιστεί απόψε με την τοπική ομάδα (20.30). Στο «Λεν Τρόφι»: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον όμιλο στον Πειραιά και σήμερα αντιμετωπίζει τη Ρόμα (17.30 ΤV Μagic). Επίσης, η Ν.Ε. Πάτρας στον όμιλο της Καζέρτα αγωνίζεται με την ουγγρική Ζέντες (20.00).