ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έστω και με άγχος, η εθνική ομάδα χάντμπολ έφυγε νικήτρια από την Κέχρα κόντρα στην Εσθονία (29-25), κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, η ρεβάνς του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει δυνατό τεστ για τους «τελικούς» με την Πορτογαλία (την άλλη εβδομάδα), από τους οποίους θα κριθεί και ποια ομάδα θα προκριθεί στα νοκ άουτ πλέι οφ.

Το συγκρότημα του Γκόραν Πέρκοβατς, όταν διόρθωσε τα λάθη κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (20-19 στο 44΄) και έφτασε τελικά στη νίκη.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα τιμήσει απόψε τον πρόεδρο της Fiba Εurope, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη, για την προσφορά τους στον χώρο του μπάσκετ. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του ΣΔΑ (19.00), έχουν κληθεί προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής.

*** Το Μαρούσι αναζητά τον αντικαταστάτη του Τόμας, αφού χθες ανακοινώθηκε στον Αμερικανό παίκτη ότι λύνεται το συμβόλαιό του. Ο Τόμας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Επίσης, παρελθόν αποτελεί για την Α.Ε. Λάρισας και ο Λανς Ουίλιαμς.