Aύριο (Τετάρτη) ή την Πέμπτη θα γίνει η (πολυαναμενόμενη) συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση με την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, με μοναδικό θέμα συζήτησης αυτό της διαιτησίας.

Από την πλευρά της διοργανώτριας έχει τεθεί μια σειρά ζητημάτων- μείωση των πινάκων διαιτητών, εποπτών, παρατηρητών, αλλαγή του τρόπου βαθμολόγησης των διαιτητών, αλλαγή του τρόπου συγκρότησης της ΚΕΔτα οποία όπως όλα δείχνουν θα δοθούν στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Πάντως ο κ. Γκαγκάτσης δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές αυτή την περίοδο. ●●● Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίγκα, αν και έχει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας, οφείλει στην ΕΠΟ 1.500.000

ευρώ, εκ των οποίων τα 800.000 ευρώ αποτελούν αποζημίωση των διαιτητών.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με προβλήματα βρήκε τον Εργοτέλη η επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης επί του Ιωνικού στη Νεάπολη (1-3), που κράτησε τους Κρητικούς ζωντανούς στη μάχη της παραμονής. Οι Πασχάλης Μελισσάς και Μανουέλ Σίλβα Τζούνιορ δεν προπονήθηκαν λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ο Δημήτρης Κοιλιάρας έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας βελτίωση, ενώ τραυματίας παραμένει ο Νίκος Ζαπρόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε κάθε παίκτης του Ατρομήτου, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σπανό. Ο τελευταίος πήγε χθες στην προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου και αφού άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες για την εμφάνισή τους στο ματς με τον ΟΦΗ, τους ενημέρωσε για το πρόστιμο.