Είκοσι μέρες μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο της SΚΟDΑ Ξάνθης, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας κ. Πανόπουλος δεν έχει αφήσει κατά μέρος την κόντρα του με τον 47χρονο προπονητή. Χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis», έριξε νέες βολές εις βάρος του προπονητή του Ολυμπιακού, λέγοντας:

«Καταθέσαμε το ιδιωτικό συμφωνητικό στην ΕΠΟ που είχαμε υπογράψει με τον κ. Λεμονή, αφού έχει εισπράξει μη δεδουλευμένα χρήματα και θα πρέπει να τα επιστρέψει, ενώ θα πρέπει να πληρώσει και την ποινική ρήτρα που μας εγκατέλειψε», ενώ αναφερόμενος στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Η ομάδα μου έκανε ένα μέτριο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος από εμάς, αλλά σύμφωνα με το υλικό του έπρεπε να παίξει καλύτερα. Αν μια ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό αυτή είναι η ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ένα ερωτηματικό. Βέβαια δεν υπάρχει ποιότητα στους αγώνες.

Μόνο ο Άρης στο ξεκίνημα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει δείξει ανάλογη συνέχεια. Εμείς κάναμε κάποιες μεταγραφές, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν».

Όσον αφορά τη διαιτησία, ο κ. Πανόπουλος τόνισε: «Θα πρέπει η ΕΠΟ να ακούσει κάποιες απόψεις της Σούπερ Λίγκας και να υπάρχει μια επιτροπή όπου θα είναι συνυπεύθυνοι και οι δύο για να μην κατηγορούν όλοι την ΕΠΟ.

Θα πρέπει ο κ. Γκαγκάτσης να βάλει και τη Σούπερ Λίγκα στο κόλπο».