ΟΜατ Ουόλς έκανε και πάλι τη διαφορά και οδήγησε την Ολύμπια Λάρισας στη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα (61-59)! Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με διαφορά 7-8 πόντων έως το τέλος της τρίτης περιόδου (48-41). Στη συνέχεια ο Απόλλωνας με πρωταγωνιστές τους Γιοσίποβιτς και Όλιβερ κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ (56-52), αλλά ο Πρίντεζης και ο Ουόλς είπαν την τελευταία λέξη.

Το πρόβλημα για την ομάδα της Πάτρας ήταν κυρίως η αστοχία στα σουτ τριών πόντων (1/19) και τις βολές (16/29). «Με τόσες χαμένες βολές, αλλά και άστοχα ελεύθερα σουτ, τι άλλο μπορούσαμε να περιμένουνε;» έλεγε στο τέλος ο προπονητής του Απόλλωνα Ίβιτσα Μπούριτς. «Αυτή η κατάσταση στην ομάδα μού φαίνεται τρελή. Τίποτα δεν έχει χαθεί, οφείλουμε όμως να βελτιωθούμε και να περιμένουμε να προσαρμοστεί ο Γκάρτνερ και να αποθεραπευτούν οι Πετρόπουλος, Γκιζογιάννης».

Ο προπονητής της Ολύμπιας Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για νοοτροπία νικητή. «Οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια στον φυσικοθεραπευτή μας Άκη Αναστασίου, αφού οι παίκτες που ήταν τραυματίες εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμοι. Μπορούσαμε να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα», είπε.