Φυσιοθεραπείες αρχίζει σήμερα ο Ντάριους Ουάσιγκτον, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατάγματα στο χέρι και κάκωση στο ισχίο. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του «Δικεφάλου» παρέμεινε χθες κλινήρης για να ξεπεράσει ψυχολογικά το σοκ που υπέστη από το αυτοκινητικό ατύχημα και οι θεράποντες γιατροί δεν θα βιαστούν να του δώσουν εξιτήριο. Όπως προέκυψε από νέες εξετάσεις, ίσως τελικά χρειαστούν έξι εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση. Τραυματίας (κάκωση) είναι και ο Τζέισον Πάρκερ, αλλά θα παραταχθεί το Σάββατο στον αγώνα κατά της ΑΕΚ.

ΚΟΝΤΡΑ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος είχε σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου της FibaΕurope για τους παίκτες του ΝΒΑ, αλλά και τα συμβόλαια που θέλει να επιβάλει η ευρωπαϊκή Λίγκα.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω τον κ. Μπερτομέου στον «κατήφορο» που έχει πάρει και οδηγεί εκεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων. Αν θέλει να μιλήσουμε με πραγματικούς αριθμούς, ας δηλώσει ποια ήταν η εμπορική αξία και η τηλεθέαση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το ΄97 και ποια είναι σήμερα. Όσο για τη δήλωση που είχα κάνει για τους Αμερικανούς, είχα πει ότι στο ΝΒΑ αγωνίζονται καλοί παίκτες και σπουδαίοι αθλητές, αλλά δυστυχώς το σύστημα τους έχει αναγκάσει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο άλμα και τη δύναμη, με αποτέλεσμα να μοιάζουν με «μαϊμούδες» και να θυσιάζουν άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τους», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλακόπουλος.