ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ της Κεντρικής Ευρώπης εισβάλλει τώρα ο όμιλος της Ιντραλότ, ο οποίος ανήκει πλέον στο κλαμπ των μεγάλων της παγκόσμιας αγοράς οργάνωσης και διεξαγωγής στοιχημάτων και ειδικότερα των αθλητικών, όπου κατέχει την πρώτη θέση και διαχειρίζεται συνολικό τζίρο της τάξεως των 4,5 δισ. ευρώ.

Χθες ανακοινώθηκε ότι η Ιντραλότ απέκτησε μέσω θυγατρικής της εταιρείας 416 άδειες αθλητικού στοιχήματος στην Ιταλία, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού.

Επίσης η εταιρεία απέκτησε και μια σειρά από άλλες άδειες που αφορούν την διεξαγωγή και άλλων αθλητικών και ιπποδρομιακών στοιχημάτων. Η διάρκεια όλων των αδειών είναι 9 χρόνια, το δε ύψος της συνολικής επένδυσης εκτιμάται στα 65 εκατ. ευρώ.

Στην εταιρεία Ιnteltek, στην οποία συμμετέχει η Ιντραλότ από κοινού με την τουρκική Τurckcell, έχει ανατεθεί η διαχείριση της τουρκικής λοταρίας, γεγονός για το οποίο η ανταγωνίστρια εταιρεία GΤech έχει προσφύγει στα αρμόδια τουρκικά δικαστήρια.

Η Ιντραλότ προετοιμάζεται να μπει στη μάχη για την άδεια της Εθνικής Λοταρίας στη Βρετανία, την οποία βολιδοσκοπεί εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Sunday Τelegraph», η Ιντραλότ αναμένεται να καταθέσει εντος του μηνός την προσφορά της για την άδεια λειτουργίας της Λοταρίας.

Η ιταλική αγορά αθλητικού στοιχήματος έχει μέγεθος περίπου 2 δισ. ευρώ, τα οποία πραγματοποιούνται μέσω των περίπου 700 αποκλειστικών σημείων πώλησης που υπάρχουν.