ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ OΜάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα φεύγει και ο Ζοζέ Σατίρο Ντο Νασιμέντο- ή αλλιώς Ίντιο- έρχεται. Ο ΠΑΟΚ επιμένει βραζιλιάνικα. Ο παίκτης τον οποίο πρότεινε ο Άρης Καρασσαβίδης στο φιλικό με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά είναι πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει αμέσως και γι΄ αυτό δεν θα αποκτηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έτερος Βραζιλιάνος που έχει προταθεί, από τον Νέτο Γκουερίνο αυτή τη φορά, αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα και δεν θα έρθει για να δοκιμαστεί αλλά για να υπογράψει. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κορέας ενώ έχει αγωνιστεί από το 1995 μέχρι το 2002 στις Βιτόρια Ντε Μπαΐα, Κορίνθιανς και Γκόγιας. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο Βούκοτιτς έχει πει ότι θέλει ένα δεκάρι, ο παίκτης που του φέρνουν είναι δεξί μπακ-χαφ. Βέβαια οι πληροφορίες που συνοδεύουν τον 27χρονο Βραζιλιάνο αναφέρουν ότι αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, έχοντας όμως την έφεση να κουβαλάει την μπάλα μέχρι την επίθεση. Έτσι δικαιολογείται κάπως η απόκτησή του αφού στην άμυνα ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στις περισσότερες θέσεις.

Όσον αφορά το δεκάρι που ζήτησε ο Βούκοτιτς, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτη- θεί ο Αλβανός Έρβιν Σκέλα που αγωνίζεται στην Άσκολι.

Όσον αφορά τον Διονύση Χασιώτη, ενώ αρχικά απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε ο Κούλης Αποστολίδης για εξάμηνη ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Όσον αφορά το δεκάρι που ζήτησε ο Βούκοτιτς, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Αλβανός Έρβιν Σκέλα που αγωνίζεται στην Άσκολι

η προοπτική παραμονής του στην ομάδα. Ο Χασιώτης πάντως συνεχίζει να συζητεί με τις ομάδες που του έχουν κάνει προτάσεις και αν δεν προχωρήσει κάποια από αυτές, τότε θα κάνει δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ την οποία όμως χαρακτήρισε αρχικά προσβλητική.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στους Χαραλαμπίδη, Μέγκαχεντ και Φερνάντεζ επειδή καθυστέρησαν κατά μισή ώρα να μεταβούν στο γήπεδο της Τούμπας το περασμένο Σάββατο για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη και όσα κυκλοφορούν περί πρόθεσης της διοικούσας επιτροπής να λύσει το συμβόλαιό του, οι Βεζυρτζής και Αποστολίδης έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του στην οποία τους είπε ότι είναι δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του, ενώ εκείνοι τον διαβεβαίωσαν ότι τον θέλουν στην ομάδα και δεν ισχύουν όσα ακούγονται περί αποδέσμευσής του.