Την ώρα που η ΑΕΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα και απομένουν τέσσερα ματς προκειμένου να πετύχει κάτι το οποίο στο ξεκίνημα της σεζόν φαινόταν σχεδόν αδύνατο, εξαιτίας του περσινού φινάλε, κάποιοι επιμένουν να «ταΐζουν» τον κόσμο της ΑΕΚ με παραμύθια.

Θέμα Πινέδα για παράδειγμα δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στα σκαριά. Ποιος το άνοιξε; Ε, ψάξτε να βρείτε! Ο μάνατζέρ του πάντως βγήκε και δήλωσε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που «ΘΑ» κάνει η ΑΕΚ κάτι που σημαίνει ότι δεν την έχει κάνει ακόμα.

Το «ρεπορτάζ» ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Πινέδα, απλά δεν είναι «ρεπορτάζ»! Εκτός του ότι είναι… περσινή ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου, στα αποδυτήρια της Τούμπας, είναι σαν να βγω και να πω ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει και του χρόνου τους Νίκολιτς και τον Γιόβιτς. Φοβερό ρεπορτάζ ε;

Μήπως θέλετε να πάμε στο θέμα του Κοϊτά; Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που υπήρχαν συγκεκριμένες «φωνές» οι οποίες ανέφεραν ότι «δεν αξίζει το ένα εκατ. ευρώ συμβόλαιο που έχει υπογράψει». Δεν ξέρετε ποιες είναι; Ενα απλό google search είναι αρκετό για να σας λυθούν όλες οι απορίες. Μετά τα γκολ όμως στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι κωλοτούμπες είναι τόσο μεγαλοπρεπείς που έχουν ξεπεράσει και αυτές του Ιωάννη Μελισσανίδη.

Εσχάτως μάλιστα επανήλθε στο προσκήνιο μία παλιά ιστορία, σύμφωνα με την οποία ο Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε την ΠΑΕ ΑΕΚ με 100 εκατ. ευρώ. Στα 50 έκλεισε το deal, αλλά για… 50 χαρτιά θα τα χαλάσουμε τώρα;

Η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί που διακινούν αυτές τις «παπάτζες», πιστεύουν και δηλώνουν ευθαρσώς ότι κάνουν καλό στην ΑΕΚ. Ευτυχώς πάντως που ο Μάρκο Νίκολιτς έχει καταφέρει να «κλειδώσει» όλη αυτή τη «γελοιογραφία» εκτός αποδυτηρίων και έχει απαγορεύσει κάθε είδους συζήτηση πέραν του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ την Κυριακή έχει την ευκαιρία να κάνει ένα άλμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στη Λεωφόρο δεν παίζονται απλά τρεις βαθμοί, αλλά μισή κούπα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000